İletişim Formu

Formumuzu doldurarak görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz.
Ad - Soyad *
Firma Adı / Ünvan*
E- Mail*
Telefon*
Mesaj*
 
Gizlilik Bildirimi Gizlilik Bildirimi E-posta ve diğer bilgilerinizi, bildirimlerimizi size iletmek, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 5nci ve 6ncı maddeleri kapsamında işlemek için istemekteyiz. Bu bilgiler gizli kalacak ve hiçbir üçüncü tarafa aktarılmayacaktır. Detay bilgi için Müşteri Aydınlatma Belgesi için tıklayınız.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Web sitemizin insan kaynakları sekmesinde çalışan adayı aydınlatma belgesi okudum, anladım. Kişisel verilerimin işlenmesine, paylaşılmasına, gerektiğinde başvuru, düzeltme ve silme hakkım olduğunu anladığımı beyan eder, aydınlatılmış açık rızam ile onay veririm.
İletişim İzni koşullarını kabul ediyorum.


Gelişmelerden haberdar olabilmek için mail bültenimize kaydolun.
 

İletişim Formu

Formumuzu doldurarak görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz.
Ad - Soyad *
Firma Adı / Ünvan*
E- Mail*
Telefon*
Mesaj*
 
Gizlilik Bildirimi Gizlilik Bildirimi E-posta ve diğer bilgilerinizi, bildirimlerimizi size iletmek, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 5nci ve 6ncı maddeleri kapsamında işlemek için istemekteyiz. Bu bilgiler gizli kalacak ve hiçbir üçüncü tarafa aktarılmayacaktır. Detay bilgi için Müşteri Aydınlatma Belgesi için tıklayınız.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Web sitemizin insan kaynakları sekmesinde çalışan adayı aydınlatma belgesi okudum, anladım. Kişisel verilerimin işlenmesine, paylaşılmasına, gerektiğinde başvuru, düzeltme ve silme hakkım olduğunu anladığımı beyan eder, aydınlatılmış açık rızam ile onay veririm.
İletişim İzni koşullarını kabul ediyorum.


Gelişmelerden haberdar olabilmek için mail bültenimize kaydolun.